Saturday, December 5, 2009

Min første løn og jeg er kalr med min først modul test!

Selle nädala märksõnadeks on esimene palk ja esimene keeletaseme test.
Palk oli ootuspärane, jäin rahule.
Teisipäeval tegin ära oma esimese keeletaseme testi, mis osutus samuti lihtsaks. Tuli lugeda läbi 3 raamatut - lihtsas ja arusaadavas kirjas ja jutustda, millest raamatud rääkisid, veel tuli ette valmistada 2 vabalvalikul teemat, millest rääkida. Teiseks ülesandeks olid fotod, mille järgi tuli estiada küsimusi pildil toimuvate tegevuste, inimeste kohta. Mina tõmbasin ühe oma vabavaliku teema ja pidin rääkima oma elust Taanis ning siis pildi ülesanne. See oli lihtne. Nüüd olen siis modul 2, mille läbimiseks pidi kuluma 4-5 kuud. Loodan, et järgmine tasemetest saab enne suvevaheaga ära tehtud.
Seega käisime reede õhtul restoranis tähistamas,minu selle nädala häid tulemusi.
Tööl ei juhtunud midagi põrutavat sellel nädalal, tempo suht aeglane või siis hoopiski normaalne, ei oskagi öelda kumb õigem on. Võibolla olen selle kiire töötempoga Eestis liialt harjunud, et nüüd tundub kõik liigagi rahulik ja aeglane.
Asi, mida tööst tahtsin juba varem kirjutada on see, et ka siin joovad arstid koos õdede ja sotsiaalassistentidega koos kohvi :-) See on tore!
Täna käisin esimest korda Taanis olles juuksuris, jäin rahule, juuksur oli väga püüdlik ja küsis kogu aega, et kas nii pikk on sobilik ja, kas nii on ikka hästi. Väga hea kogemus oli, jäin tulemusega 100% rahule! Hind oli soolane ehk 400 DKR ehk 800 EEK- i.
Järgmine nädal tuleb senistest kõige töisem, olen tööl koguni 6 päeva, aga tuleb üle elada, sest peale seda on paar nädalat suisa puhkus, 4 vaba päeva ja 3 vaba päeva - on, mida oodata.
Kirjutan nüüd siis, kui midagi põnevat juhtub. Teile aga kõike head!

1 comment: