Monday, March 15, 2010

Esimesel külaskäigul Eestis käidud ja palju muudki juhtunud.

Andke andeks, kallid sõbrad, et nii kaua oma blogi pole tätnud, aga eks see ole ikka kätte võtmise asi. Laisk olen olnud, ei oska midagi muud vabanduseks öelda.
Eestis sai käidud märtsi alguses. Hea oli taas kodus olla ja sai ka kõik oma sõbrad - tuttavad üle vaadatud, elu Eestis toimis endistviisi.
Mis Taanis vahepeal toimunud on? Aprilli alguses tegin ära oma teise keeletaseme testi, olen nüüd kolmandal tasemel, mille läbimiseks pidi kuluma orienteeruvalt 6 kuud. Loodan sellega hiljemalt jõuludeks ühelepole saada, aga eks paistab, kuidas peale suvevaheaega see koolis käimine õnnestuma hakkab. Aprilli keskpaigast alates olen olnud kodune ja tasapisi oma kõhtu kasvatanud. 23.aprillil kolisime korterist oma majja. Tänaseks oleme siin elanud juba tervelt kuu aega ja oleme oma siseviimistlustöödega ka valmis. Puudu on veel osaliselt elutoa mööblit, aga sellega pole nii kiire, jõuab mõelda ja vaadata, mida me täpselt tahame.
6. mail käisin Århusis kohtumas oma endiste kollegidega, kes olid siin NOF kongressil. Tõeliselt hea oli näha neid kõiki!
Nüüd on jäänud veel ca 2 nädalat sünnituseni. Eelmisel nädalal arstil käies, ütlsegi arst, et planeerivad sünnituse 2 nädalat varasemaks, see tähendab, et mitte 21-l juunil vaid kuskil 7. juuni paiku. Kindalt tean seda peale 3. juunil arstil käimist.
Nii palju siis sellest. Rasedus on kulgenud ilma probleemideta, ei ole millegi üle kurta. Super Lux!
Ilmad Taanis on Eestiga võrreldes viletsamad. Eelmine nädal oli siingi suviselt soe +27C , aga täna on jällegi jahedam +15C.
Sellega ongi vist enamus uudiseid praeguseks räägitud. Ahjaa, kellel huvi on, soovitan lugeda Mae Lenderi "Minu Taani" raamatut. Raamat räägib täpsemalt Taani eluolust. Minul oli seda väga huvitav lugeda, oli võrlusmoment kohe omast käest võtta!
Luban, et kirjutan jälle, kui aega ja uudiseid on rohkem!
Olge kõik tublid ja kena suve teile!

No comments:

Post a Comment